Home

IMG_2660.JPG

Pajskal:

3,5 dl mandelmjöl
50 gram smör
1 msk fiberhusk
1 krm salt
2 äggulor
2 msk grädde

Blanda ihop alla ingredienser och låt degen vila 30 minuter i kylskåp.
Tryck ut i en pajform och grädda 7-8 minuter i 175°.

Låt skalet svalna något och fyll det med blåbär. Sockra, eller använd sötningmedel om du vill.

Fyllning:

3 dl creme fraiche
1 ägg
2 tsk vaniljsocker

Vispa ihop och häll över bären.
Låt stå i ugnen 200 ° 30 minuter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s