Home

IMG_2714

2,5 dl mandelmjöl
1 dl sesamfrön
40 g smör
1 msk fiberhusk
1/2 tsk salt
1 ägg

Blanda alla ingredienser i en matberedare eller för hand. Låt vila 30 minuter i kylskåp. Tryck ut i en smörad form med löstagbar kant och förgrädda 5 min i 200°.

Steck kycklingfiléer med en klyftad gul lök, salta och peppra.
Lägg kycklingen i pajskalet och tryck i fetaost i kuber och svarta oliver efter smak.

2 ägg
2 dl créme fraiche
0,5 dl grädde
örtkryddor

Blanda ihop ingredienserna och häll över kycklingen.

Grädda 200° i ca 30 minuter eller tills fyllningen stelnat.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s