Home

Koka rödbetor (ca 750 g)  mjuka. Skala och klyfta dem.
Bryn 50 g smör, ta bort från värmen, lägg i 25 salviablad och låt dem ligga i två minuter. Ta upp salvian. Lägg i ca 2 msk honung i smöret, rör om. Lägg i rödbetorna, rör om. Häll upp i en skål. Lägg över salvian och nån ost du gillar, strö över salviabladen. Salta och peppra. Njut.

Rödbetorna kommer från Tångagårds ekologiska odling, köpta på Reko-ring i Varberg, ett underbart sätt att handla direkt av producenterna. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s